Zlecę usługę cateringową - Łask

Łódź

  • Do końca pozostało: 0
  • Liczba zgłoszeń: 0
  • Praca zdalna: Nie

 


Witam.

Zlecę usługę cateringową.

1) usługę cateringową dla 120 osób;

2) przerwa kawowa oraz lunch mają mieć formę bufetu samoobsługowego;

3) przerwa kawowa obejmuje:

-napoje gorące (świeżo parzona, gorąca kawa, gorąca woda w termosach, herbata w torebkach - minimum 3 rodzaje, mleko do kawy w dzbankach, cytryna, cukier, słodzik) ,

-wodę,

-100 % soki (co najmniej 3 rodzaje, podane w dzbankach) ,

-ciasta (2 szt. na osobę) ;

4) lunch obejmuje:

-zupy (2 rodzaje) ,

-zimne przystawki /półmisek na 12 osób/ - tj. min.: mięsa panierowane (5 rodzajów - 5 półmisków) ,

-ruloniki (3 rodzaje - 2 półmiski) ,

-pasztet staropolski z sosem (2 półmiski) ,

-ryba (2 rodzaje - 2 półmiski) ,

-sałatki (6 rodzajów - 6 półmisków) ,

-koreczki, ciasta (3 rodzaje) ,

-napoje gorące (świeżo parzona, gorąca kawa, gorąca woda w termosach, herbata w torebkach - minimum 3 rodzaje, mleko do kawy w dzbankach, cytryna, cukier, słodzik) ,

-wodę,

-100 % soki (co najmniej 3 rodzaje, podane w dzbankach) ,

-ciasta (1 szt. na osobę) ;

5) usługa cateringowa obejmuje zapewnienie odpowiedniego sprzętu:

-nakrycie stołów,

-talerzyki,

-sztućce,

-szklanki

-filiżanki,

-dekoracje,

-serwetki i inne niezbędne elementy oraz obsługę kelnerską.

Miejsce i termin realizacji: Łask, 24 listopada 2012 r.

Zainteresowanych proszę o kontakt.

Pozdrawiam.

Propozycja wykonania zlecenia

Dane właściciela ogłoszenia
  • Ocen pozytywnych: 0 / 0 (0%)
  • Terminowość:
  • Jakość:
  • Cena:
  • Komunikacja:
  • Ilość ostrzeżeń: 0

Opcje

Dotacje na innowacje
dotacje na innowacje